П`ятниця, 26.04.2024, 19:14
Сайт учнів міста Житомира
Головна | Корисні сайти |Конкурси| Додати матеріал | Реєстрація | Вхід
Категорії розділу
Олімпійські Відео Ігри [2]
Новини сайту [31]
Конкурси [11]
Управління освіти [48]
Шкільний парламент [3]
ЗОШ №1 [2]
Гімназія № 1 [81]
Ліцей №2 [9]
Гімназія №3 [25]
ЗОШ №5 [11]
ЗОШ №6 [0]
ЗОШ №7 [30]
ЗОШ №8 [2]
ЗОШ №10 [2]
ЗОШ №12 [9]
ЗОШ №14 [6]
ЗОШ №15 [8]
ЗОШ №16 [4]
ЗОШ №17 [166]
ЗОШ №19 [60]
ЗОШ №20 [2]
ЗОШ №21 [27]
ЗОШ №22 [4]
Гімназія №23 [16]
Ліцей №24 [124]
Ліцей №25 [26]
ЗОШ №26 [49]
ЗОШ №27 [8]
ЗОШ №28 [5]
ЗОШ №30 [206]
ЗОШ №32 [21]
ЗОШ №33 [63]
Міський колегіум [32]
ЗОШ №35 [5]
ЗОШ №36 [0]
Ліцей при ЖДТУ [26]
Педагогічний ліцей [1]
«Ор Авнер» [46]
МЦНТТУМ [70]
Школа Юних Десантників [2]
-------------------------------- [0]
Вчителям [17]
Випускникам [10]
-------------------------------- [0]
ХХІ покоління [5]
Новини Інтернету [7]
Різне [21]
Форма входу

Статистика
Головна » 2013 » Лютий » 28 » Наше шкільне життя
19:12
Наше шкільне життя
Картинка до матеріалу: «»

З кожним роком в наш 8-Д клас приходили нові учні, яких ми приймали з посмішкою на обличчі. Намагались приділити їм по максимуму уваги та допомагати всім чим можемо, адже їм тяжко пристосуватись до нового класу. На наступний рік ми стали вже 9-В, тяжко було звикнути, що ми вже «В» клас тому, що ми були «Д» класом з початку навчання і в душі так ними і залишились. З кожним днем ми чекали канікул та боялись початку екзаменів, але все ж таки ми дочекались. Ми успішно здали ДПА та багато хто з наших однокласників пішов навчатися до коледжів. Після екзаменів ми обрали собі профіль класу в якому хочемо навчатися і виявилось так, що майже весь старий 8-Д пішов навчатись в 10 клас з фізико-математичним профілем. Звичайно до нас також приєднались і учні з інших класів, але ми були раді, що досі всі разом.

На даний момент у нашому класі панує душевна атмосфера, кожен допомагає один одному у навчанні та підтримує морально.

На протязі першого семестру ми з класним керівником відвідали Вінницю та безліч фабрик. У Вінниці ми відвідали фабрику «ROSHEN»  та фонтан який знаходиться біля неї. Дізналися як виготовляються цукерки, батончики та багато іншого, а також відвідали виставку малюнків та головні вулиці Вінниці. 

Наш клас

Незважаючи на це, ми любимо й відпочити!

Як не дивно,але вільний від навчання час ми також проводимо разом. Хоч ми майже випускники, але в серцях – досі діти.

Ми підтримуємо  один одного. Ось наприклад, у нас в школі був конкурс «Міс еко», в якому приймала участь наша однокласниця – Ананченко Ольга. Ми допомагали їй в виготовленні сукні, зачіски та макіяжу. Після чого всі дружно прийшли в актову залу підтримати її , хоч вона і не стала переможницею, але ми однаково  її любимо та вважаємо найкращою.

Також любимо разом веселитись;)

27 грудня у нас в школі відбулося святкування Нового року разом з одинадцятими класами. Ми відірвались, як то кажуть: «на повну», завдяки компанії близьких  друзів та чудової музики.

Тепер я хочу трохи розповісти про наших чудових викладачів:


Сатир Юрій Дмитрович – директор школи та вчитель географії. Кожного уроку розповідає нам безліч цікавинок, що відбуваються в світі. Ми ділимося новою інформацією, яку отримуємо на протязі тижня та вивчаємо карту світу з великим бажанням та натхненням.


Левандовська Ірина Геннадіївна -  вчитель інформатики та заступник директора.  Людина з гарним почуттям гумору, яка завжди прийде на допомогу в потрібний час. Потрібну інформацію пояснює точно і лаконічно. В своїй роботі використовує інноваційні технології навчально – виховної роботи , що знадобиться нам в подальшому навчанні, наприклад: можливості презентацій, робота з фотошопом та багато іншого.


 Піонтківська Вікторія Гіоргівна – вчитель світової літератури та заступник директора з виховної роботи. Відноситься до дітей з повагою та розумінням, але вимагає знання творів та біографії авторів. На її уроці завжди присутня дисципліна  та порядок, завдяки їй ми навчилися правильно висловлювати свої думки та бути зосередженими, що пригодиться нам в майбутньому.


 Федоренко Ярослава Миколаївна – наш класний керівник та вчитель з хімії. Гарна людина, яка допоможе в тяжкій ситуації. До неї ми завжди можемо звернутися за порадою чи допомогою і будемо впевнені, що отримаємо її. Ярослава Миколаївна проводить з нами  пізнавальні  та креативні виховні години, а також дає дітям чудові знання з хімії.


 Ілющенко Тетяна Шотівна – вчитель математики, який завжди допомагає дітям та дає потрібні знання. За багато років роботи в школі  здобула гарну репутацію серед колег та учнів. Тяжкі теми намагається  пояснити легким способом, але зрозумілим для всіх. Ось, наприклад,  зараз ми вивчаємо стереометрію, а саме формули зведення: для деяких дітей тяжко зрозуміти коли треба міняти  косинус на синус або тангенс на котангенс, тому Тетяна Шотівна пояснила нам це за правилом «лошадки», після якого нам стало зрозуміліше коли треба змінювати, а коли ні.


 Таранець Лариса Федірівна – вчитель української мови та літератури. На кожному її уроці ми дізнаємося багато нового, пізнавального,  але крім цього на уроці панує душевна атмосфера. Кожного разу вона готує щось нове і цікаве та намагається нам якнайцікавіше представити нову інформацію.


 Ковальчук Олена Іванівна – вчитель з фізики. Людина яка завжди підтримує дітей та дає хороші знання. Учні завжди відчувають її підтримку, а також поважають її за те, що вона любить та піклується про нас.


 Шкідченко Катерина Борисівна – вчитель історії та правознавства, який проявив себе, як висококваліфікований вчитель в колективі та цікавий для дітей. Ми з легкістю розуміємо нові теми, завдяки Катерині Борисівні вони стають нам цікаві та допомагають у нашому житті. Шкода, що вона пішла в декретну відпустку і ми більше не зможемо побувати на її уроці, але після випуску ми обов’язково завітаємо до неї!

Хочеться висловити подяку усьому педагогічному колективу ЗОШ №5 на чолі з директором  - Сатиром Юрієм Дмитровичем, за сумлінну, творчу та не легку працю на педагогічній ниві. Особливі слова вдячності хочеться висловити вчителям за толерантне та гуманне ставлення до підростаючого покоління, вміння розуміти та підтримувати дитячі мрії, бажання, розвивати творчість та прояви ініціативності  у вихованців закладу. 





































Категорія: ЗОШ №5 | Переглядів: 1541 | Додав: Василиса
Контакти
Якщо не вдалося опублікувати новину, надсилайте повідомлення на пошту
cool-school@i.ua
Анкета
Реєстрація режисерів на
Олімпійські Відео Ігри


ЗОШ №1
Гімназія № 1
Ліцей №2
Гімназія №3
ЗОШ №5
ЗОШ №6
ЗОШ №7
ЗОШ №8
ЗОШ №10
ЗОШ №12
ЗОШ №14
ЗОШ №15
ЗОШ №16
ЗОШ №17
ЗОШ №19
ЗОШ №20
ЗОШ №21
ЗОШ №22
Гімназія №23
Ліцей №24
Ліцей №25
ЗОШ №26
ЗОШ №27
ЗОШ №28
ЗОШ №30
ЗОШ №32
ЗОШ №33
Міський колегіум
ЗОШ №35
ЗОШ №36
Ліцей при ЖДТУ
«Ор Авнер»
МЦНТТУМ
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів

ptaskbook.com